Netproblemer

Tirsdag aften den 12. maj. 2015 var der lidt problemer, der skyldtes en lille strømforsyning i skuret ved masten, der ikke var dybt nok inde til af få strøm.

Der blev nemlig arbejdet  med pc-en i skuret. Af en eller anden uransagelig grund var begge harddiske i PC-en TOTAL DØDE! men meget varme! Hvordan en overspænding – hvis det skyldes en sådan – har kunnet ødelægge harddiskene uden at ødelægge andet går over min forstand.

Nu kører pc-en igen og belastningsgrafen virker igen.

Havde man før en ikon på Skrivebordet med udseendet her
Trafikskal den desværre ændres en smule.

 

  1. Markér først teksten herunder og kopier det! Ctrl+c
  2. http://192.168.1.222:8080/Belastningen/panel.htm
  3. Find ikonet vist herover på Skrivebordet, højreklik på det og tag Egenskaber
  4. Nu skulle teksten, man ser her (URL-adressen), automatisk være markeret (blå). Er det tilfældet tages bare Ctrl+v (indsæt) og man har så indsat kopien i stedet.
  5. Man forlader redigeringen med Ok.
  6. Herefter bør Skrivebords-ikonen Trafik virke igen.

Havde man ikke før en ikon, kan man hurtigt lave én.

  • i punkt 2 herover højreklikker man på Skrivebordet og vælger Ny, Genvej
  • i den tomme linje tages Ctrl+v (indsæt)
  • efter Ok skal genvejen have et navn, navnet Trafik ville blive i familien

Se belastningen (Virker kun fra indersiden af Hygumnettet.)

Hastighedstest

Har man benyttet de blå links lige herover åbner disse et nyt vindue. Når færdig luk vinduet ved at klikke på dets faneblad.

Hilsen
netmanden.

PS: www.hygum-lemvig.dk er under kraftig rekonstruktion og indeholder d.d. mindre end 5% af hvad den gjorde engang. Jeg forsøger at få lavet lidt på den hver dag. – Systemet, som den gamle hjemmeside var lavet i, har Microsoft ladet udgå, så nu bliver den lavet i det samme gratis system som www.hygumliv.dk her

Men det vil være til stor gavn for Google’s evne til at få øje på den nye side, om så mange som muligt besøger det nye system ved at gå til www.hygum-lemvig.dk , dernæst undersøge lidt af hvad der er (indtil nu er det nærmest kun noget fra kirkegården i Hygum) og bagefter søge det navn eller andet man har set dér, direkte i Google.